Relocation, nw3 2010

The weather station after relocation to its present location in nw3. Due to space limitations, the rain gauge was shoved on top of the radiation shield. Furthermore, with no grassy area, an extremely heavy pot was used to house the shield post instead. Otherwise little modification was required, save for an extra base bracket on the post to accommodate the now-sagging base. The pole for the wind sensor had to cut into two 3m sections to enable transport, and was then re-joined with a special joiny thing before being mounted onto the chimney stack. The whole project took several days, ~£150 (mainly for the pot), and much heavy lifting.

Overview
Click on thumbnail to jump to full-size image and show film-strip

photo\nphoto\nphoto\n
photo\nphoto\n

Back to Photos

Album Viewer Type